



Rundergehakt: 1 kg
Knorr chili con carne mix: 150 gr op 1 l water
Rijst: 6 koffiebekers van 180 cl beker rijst
Paprika stoplicht: 3 stuks in blokjes gesneden
Mais: 1 blik
Kidneybonen: 3 blikken
Tomatenpuree: 6 eetlepels
Uien: 3 grote uien gesneden
Bieslook: 2 eetlepels
Stap 1: Kook de rijst af zoals wordt aangegeven op de verpakking. Voeg 1 eetlepel bieslook toe.
Stap 2: Bak het gehakt gaar in de koekenpan, voeg knoflookpuree en de Knorr mix toe.
Stap 3: Voeg de paprikablokjes, mais, kidneybonen en 1 l water toe aan het gehakt. Zet het vuur laag en laat dit 30 min. al roerend inkoken. Breng op smaak met peper en zout en voeg 1 eetlepel bieslook toe.
Stap 4: Maak de borden op. Zorg dat de borden mooi schoon zijn en maak een foto van het gerecht.