Hornbach burger met friet, salade, saus en gefrituurde uienringen
0

Hornbach burger met friet, salade, saus en gefrituurde uienringen

Bestellen bij chefs

Rundergehakt: 1 kg (6 st.)

Hela hamburgermix: 30 gr (4 eetlepels) voor 1 kg gehakt

Hamburgerbroodjes: 1 p.p.

Friet: 150 gr p.p.

Komkommer: 2 plakjes p.p.

Tomaat: 1 plak p.p.

Augurk plakjes: 3-4 p.p.

Gefrituurde uienringen: 3-4 p.p.

Romeinse sla

Stap 1: Meng het gehakt met de Hela hamburgerkruiden.

Stap 2: Portinioneer de hamburgers 150 gr p.p.

Stap 3: Bak de hamburger aan en doe ze in een rvs bak.

Stap 4: Bak de broodjes af en zet ze apart.

Stap 5: Frituur de uienringen.

Stap 6: Bak de frietjes af en breng op smaak met frietkruiden.

Stap 7: Beleg de hamburger met kaas en bacon. Bak dit voor 5-6 min af op 150 °C zodat de kaas goed smelt.

Stap 8: Maak de saus. Meng 1/3 rvs bak met basis en 3 eetlepels curry.

Stap 9: Snij de tomaat en zet het apart met de augurk plakjes en romeinse sla. Beleg de broodjes met sla, tomaat en augurk.

Stap 10: Maak de borden op.