








Rundergehakt: 1 kg (6 st.)
Hela hamburgermix: 30 gr (4 eetlepels) voor 1 kg gehakt
Hamburgerbroodjes: 1 p.p.
Friet: 150 gr p.p.
Komkommer: 2 plakjes p.p.
Tomaat: 1 plak p.p.
Augurk plakjes: 3-4 p.p.
Gefrituurde uienringen: 3-4 p.p.
Romeinse sla
Stap 1: Meng het gehakt met de Hela hamburgerkruiden.
Stap 2: Portinioneer de hamburgers 150 gr p.p.
Stap 3: Bak de hamburger aan en doe ze in een rvs bak.
Stap 4: Bak de broodjes af en zet ze apart.
Stap 5: Frituur de uienringen.
Stap 6: Bak de frietjes af en breng op smaak met frietkruiden.
Stap 7: Beleg de hamburger met kaas en bacon. Bak dit voor 5-6 min af op 150 °C zodat de kaas goed smelt.
Stap 8: Maak de saus. Meng 1/3 rvs bak met basis en 3 eetlepels curry.
Stap 9: Snij de tomaat en zet het apart met de augurk plakjes en romeinse sla. Beleg de broodjes met sla, tomaat en augurk.
Stap 10: Maak de borden op.