Kip-ham loempia met friet, gebakken ei en satésaus
0

Kip-ham loempia met friet, gebakken ei en satésaus

Bestellen bij chefs

Kiploempia Elite: 1 st.

Friet: 200 gr

Verse eieren: 1 st.

Satésaus: 2-3 eetlepels

Taugé, Atjar: garnering

Stap 1: Bak de loempia's af in de frituur, bak ze zoals wordt aangegeven op de verpakking. Doe de loempia' s in een rvs bak en houd ze warm in de oven op 120 °C.

Stap 2: Bak de eitjes in de koekenpan. Breng de eieren op smaak met peper en zout.

Stap 3: Verwarm de satésaus in de pan.

Stap 4: Bak de frietjes af en breng op smaak met frietkruiden.

Stap 5: Maak de borden op. Serveer de loempia met atjar en/of taugé. Zorg dat de borden mooi schoon zijn en maak een foto van het gerecht.