





Kippenpoot: 1 p.p.
Krieltjes: 1kg (150 gr p.p.)
Paprikapoeder: 1 theelepel
Kerriepoeder: 1 theelepel
Cajunkruiden: 1 theelepel
Sperziebonen: 150 gr
Bieslook: 1 theelepel
Jus poeder
Peper/zout/olie/boter
Stap 1: Marineer de kip met paprikapoeder, kerriepoeder, cajunkruiden, peper en zout.
Stap 2: Bak de kippenpoot om en om in de koekenpan en plaats de kippenpoot in een ovenschaal.
Stap 3: Maak de jus zoals wordt aangegeven op de verpakking. Voeg dit toe aan de kip. Bak de kip in de oven af op 165 °C voor 45 minuten.
Stap 4: Kook de krieltjes gaar in een pan met ruim water en zout. Giet de krieltjes af en doe ze terug de pan in met gesmolten boter, gehakte bieslook. Voeg zout en peper toe naar smaak.
Stap 5: Verwarm de sperziebonen in de pan met beetje gesmolten boter. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6: Maak de borden op. Zorg ervoor dat de borden mooi schoon zijn en maak een foto van het gerecht.