





Kippendijenfilet: 1 kg
Courgette: 1 st
Champignons: 1 bakje 500 gr
Kookroom: 1 l
Italiaanse kruiden: 2 eetlepels
Groene pesto: 3 eetlepels
Knoflookpurree: 1 theelepel
Rucola: garnering
Geraspte kaas: garnering
Stap 1: Snij de kip in blokjes en verwijder het overtollige vet (beetje vet is niet erg).
Stap 2: Snij de champignons en courgette. Courgette in blokjes en champignons in kwarten.
Stap 3: Bak de kip aan met olie in een pan, bak de kip op hoog vuur aan voor 3-4 min. en voeg de champignons, knoflook, Italiaanse kruiden en courgette toe. Bak dit aan voor 5 min.
Stap 4: Voeg de kookroom toe aan de kip en groenten, laat dit voor 10 min. beetje inkoken. Breng de pasta op smaak met peper en zout. Bind de saus eventueel af met maizena. Voeg de pesto op laatste moment toe zodat de saus niet gaat schiften.
Stap 5: Kook de spaghetti af zoals wordt aangegeven op de verpakking. Spoel de spaghetti goed koud af en voeg een beetje olie toe zodat de spaghetti niet gaat plakken. Doe de spaghetti in een rvs bak, dek dit af met folie en verwarm de spaghetti in de oven op 100 °C graden voor 10-15 min.
Stap 6: Maak de borden op. Zorg dat de borden mooi schoon zijn en maak een foto van het gerecht.