Ga naar de inhoud
NL
EN
Zoeken
Home
Wat is Boerske
Belangrijke informatie
Onze mensen
Regels en waarden
Training
Openen
Alarm systeem
Interieur klaarmaken
Machines aanzetten
Maken van brood en eten
Saladebar Bijvullen
Thuisbezorgd
Recepturen
Toppers
Specialiteiten
Dagbroodjes
Basissaus Tonijn Salade
Sluiten
Alle machines
Onesix
Dagrapport
Haccp stickers
Personeelsmaaltijden
Klassiek
Winter
Chefs Culinar
Dyflexis
Yourbi
Vers & Veilig
De Digitale
Allergenen kaart
Quiz
Home
Wat is Boerske
Belangrijke informatie
Onze mensen
Regels en waarden
Training
Openen
Alarm systeem
Interieur klaarmaken
Machines aanzetten
Maken van brood en eten
Saladebar Bijvullen
Thuisbezorgd
Recepturen
Toppers
Specialiteiten
Dagbroodjes
Basissaus Tonijn Salade
Sluiten
Alle machines
Onesix
Dagrapport
Haccp stickers
Personeelsmaaltijden
Klassiek
Winter
Chefs Culinar
Dyflexis
Yourbi
Vers & Veilig
De Digitale
Allergenen kaart
Quiz
Winter
Categorie
Winter
Klassiek
Bal gehakt met satésaus, gebakken aardappel, gefrituurde ui en sperziebonen
Varkenshaas met stroganoffsaus, gepofte aardappel met paprika en uien
Stamppot boerenkool met braadworst, spekjes en jus
Kipschnitzel met friet, koolsla en stroganoffsaus
Stoofvlees met gekookte aardappel, rode kool met appel
Hutspot met stoofvlees
Visfilet met rijst en roerbak groenten
Braadworst met aardappelpuree, zuurkool, jus en mosterd
Aardappelprei schotel met gehakt en kaas
Kippenbout met aardappelgratin en spruitjes met tijm-rozemarijn